Life...

Welcome to my blog. I hope you enjoy it. I love fashion! It's my passion and I can not live without it! But in addition to fashion and photography , I love my family, friends and life! I love life! Because every day is different and unique. every day to become something else.I love change. Because change is life.

štvrtok 21. marca 2013

Random

Ahojte . Prepáčte že som nič nepridala ale akosi nie je čas . Tak aspoň nejaké random fotky a trocha inšpirácie , taký mix všetkého :) V blízkej budúcnosti plánujem aj možno nejaké recenzie ( moje prvé) tak uvidíme :) prajem vám ešte pekný večer ( zajtra je piatok jupííí) a potom krásny víkend :) + kuk na môj tumblr : tu :)
me :)
 Viac v pokračovaní :

utorok 12. marca 2013

Ako som začala cvičiť


Ahojte :) Dnešný článok bude trocha iný . A dúfam že sa vám bude páčiť . Tak poviem vám niečo o tom ako a prečo som začala cvičiť . Tak prečo , to je jednoduché , chcem mať dobrú postavu , cítiť sa skvelo a najmä spevniť celé telo . To asi každá z nás . A ako ? proste som si jedného dňa povedala: " áno! idem do toho!" a bolo,m pokračovať . Necvičím nejaké brutálne cviky , o to mi nejde ,nechcem nejako rapídne schudnúť to nie . Chcem mať peknú vyrysovanú postavu ( samozrejme s mierou ) a jediné z čoho chcem schudnúť sú zadok a stehná . To sú tie najproblematickejšie partie , to všetky dobre vieme . A už vôbec nie nedržím nejaké diéty . Predsa , mám 15 a podľa mňa to nie je zdravé ani v akomkoľvke inom veku .
Viac v celom článku : 

piatok 1. marca 2013

"new" wishlist

Aloha :) V posledne dobe sa ozývam nejako častejšie či sa mi to len zdá ? :/ No to jedno :D Ako sa máte ? ja dobre len unavene :/ No tak späť k postu . Zas je to wishlist aneb zoznam vecí ktoréchcemprosímsipotrebujemmusímmať . haha . Určite ste si všimli že mojou najobľúbenejšou farbou je čierna . Milujem ju . Pretože sa dá kombinovať so všetkým . Najradšej ju kombinujem zo zlatou . To môžete vidieť i na tomto wishliste . Veľa vecí ktoré si prajem tu nie sú ale tak aspoň toto :) Tak a prejdem k jednotlivým kúskom :
"new" wishlist