Life...

Welcome to my blog. I hope you enjoy it. I love fashion! It's my passion and I can not live without it! But in addition to fashion and photography , I love my family, friends and life! I love life! Because every day is different and unique. every day to become something else.I love change. Because change is life.

pondelok 3. septembra 2012

Goodbye summer & holidays- hello school


Tak čo ? Ako ste prežili 1.školský deň , ja celkom dobre na to že som na úplne novej škole . Ale to vstávanie ma zabíja :/ A to je len prvý deň . neznášam pondelky odteraz . Oh shit :/ Inak chcela som že cez rok tu budme pridávať veľmi málo . Viem že aj cez prázky to nebolo bohvie čo ale proste chcem sa sústrediť na školu a kaomšov , možno cez víkendy sme tam pridám nejaký post. Inak prajem vám úspešný šk.rok milí čitatelia,je vás síce len 7 :D ale aj tak ♥

2 komentáre:

  1. 8! :) myslím že jsem v podobné situaci... přešla sem na jinou školu a doufám že to nebude až zas tak zlý, ale první dojem nic moc :)

    Jinak máš pěkný blog. Nedávno jsme se sestrou taky jeden založily a doufáme, že se ti zalíbí a staneš se naším pravidelným čtenářem.

    http://r0s3s4rebl4ck.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť