Life...

Welcome to my blog. I hope you enjoy it. I love fashion! It's my passion and I can not live without it! But in addition to fashion and photography , I love my family, friends and life! I love life! Because every day is different and unique. every day to become something else.I love change. Because change is life.

nedeľa 30. júna 2013

How can I move on when I'm still in love with you...

Ahojte :) Po dlhej dobre nejaký outfit post . Je ešte z predminulého týždňa ked som chodila do školy a ked bolo von horúúco . Môžete na mne vidieť kraťasy ktoré som si kupila v Prahe v NY ,taktiež sandálky z prahy z H&M a tričko takisto z NY . A taška a okuliare kúpené len u nás v meste . Krásnu nedeľu ešte prajem :) 


sobota 29. júna 2013

PRAGUE :))

Ahojte , ako prvé by som vás chcela poprosiť aby ste ma followli na bloglovine , tu , pretože gf končí :)
Tak pred nejakým časom som bola na výlete v Prahe . Bolo skvelo . Ako sa hovorí v Prahe blaze . Praha je neskutočne krásna , okúzlila ma ako mesto a najmä obchodmi ( kde tu u nás máme niečo také ako tam , bol to raj ) . Ďalej ma zaujali tým že ľudia v Prahe veľmi neberú ohľad na to čo si myslia druhým, každí má svoj štýl a nehanbí sa ho prejaviť . U nás také niečo nie je . ľudia tma neriešia názory iných a žijú si ako chcú oni . Ale jedna vec sa mi v Prahe nepáčila a to rýchly spôsob života . Ked sme boli v metre tak ľudia tam pobehovali ako roboti , s kávou v ruke a sáčkom od Mcdonalda , prestupovali z jedného metra do druhého , telefonovali , boli nervózni . takýto stresujúci život nemám rada . Kebyže žijem v Prahe tak by som sa metro snažila obmedzovať pretože to na mňa nepôsobilo dobre :D Ale Praha ako taká je krásna , žiť by som tm nechcela ale stráviť tam nejakú dlhšiu dobu to áno :) Tak a teraz fotky :
námetí republiky ( v pozadí palladium <3 )
s babami :)
karluv most a v pozadí hradčany

sobota 8. júna 2013

Counting stars

Ahojte . Ozývam sa opäť po dlhšej dobe . Tento článok nebude na nič extra zameraný bude proste o tom čo mám nové a tak :) Takže najrpv blíži sa koniec šk. roka a čiže aj vysvedčenie  . Som prvý rok na gympli a moje známky sú hrozné :D preto sa snažím opraviť to čo sa dá . Takže mám učenia vyše hlavy,wrrr. Štvrtok by sme mali isť s triedou do prahy ale neviem neviem kedže je tam taká situácia aká je :/  No dobre takže začneme s cvičením . Cvičím už dobré 3 mesiace  a vidím na sebe zmeny ! Cvičím pravidelne,  jedálničke mám upravený a cítim sa super . Stehná , zadok a bruško mám oveľa oveľa krajšie ako pred tými troma mesiacmi . Vyplatilo sa a rozhodne budem pokračovať , pretože ma to baví a milujem ten pocit potom . Teraz momentálne cvičím cvičenia s Rebecca-Louise z http://www.youtube.com/user/XFitDaily?feature=watch . 
Sú tam cvičenia od výmyslu sveta . Každé jedno je účinné ja cvičím najmä abs , back ,leg and butt . ( Na brušku sa mi už začínajú rysovať tehličky yaay ) Plánujem začať cvičiť aj ruky . Okrem XHIT Daily cvičím samozrejme aj iné cvičenia ale tieto mám najradšej :)
Dalej , nevime či viete ale milujem skupinu OneRepublic . Už dlhúúú dobu a teraz ich najnovšiu pesničku : Counting Sars , Je skveláá <3 Tak ako aj ich celý nový album NATIVE :)              
              Dalej si pozrite môj  tumblr , ak follownite ma ak sa vám páči :)