Life...

Welcome to my blog. I hope you enjoy it. I love fashion! It's my passion and I can not live without it! But in addition to fashion and photography , I love my family, friends and life! I love life! Because every day is different and unique. every day to become something else.I love change. Because change is life.

štvrtok 23. mája 2013

My favourites

Ahojte :) Dnes taký článok že moji obľúbenci za tento mesiac . nebude to kozmetika ani nič ale napríklad  farba, film, seriál,pesnička a tak :) A čo vy a vaši obľúbenci ? :) Tak hope u like it

 Favourite movie : 

Safe haven <3 Uplne nádherný film . Romantický,dojemný . Skvelé herecké obsadenie, skvelý príbeh , krásne miesto , všetko je dokonalé . Pri tomto filme som si ja poplakala a musím povedať že je to jeden z najkrajších filmov ever , pre mňa. 

Favourite show :

vrátila som sa k starému dobrému O.C. Tento seriál ma neomrzí nikdy . proste milujem ho najmä hercov <3 Okrme neho mám rada The Carrie Diares,Priateľov či krok za krokom :)

Favourite song : 


Mirrors od Justina Timberlaka . Nááádherný song , ktorý ma len tak neomrzí :)

pondelok 20. mája 2013

RANDOM

Ahojte , ako sa máte ? Ja super máme maturitné voľno :P takže žiadna škola 4 dni :D dnes nejaké random photos tak hope u like it :)) 
me
moje "outfity" nazberané z posledných dní :) viem že ja moc outfity nepridávam preto aspoň takto , ktorý sa vám najviac páči ? :) 

piatok 17. mája 2013

chystám sa do prahy

Zdravím :) prepáčte že sa ozývam po takom dlhom čase ale von je teplo a skoro nikdy nie som doma :) Tak začnem o tom čo som chcela . 13 . júna odchádzam do Prahy so školou , budem tam cca dva dni a chcel by som toho vidieť a zažiť čo najviac :) Tak prosím niekto kto je z prachy alebo prahu dobre pozná prosím napíšte mi nejaké krásne pamiatky parky ktoré by som mala navštíviť , a najmä obchody , a ajnejaké sekáče alebo také niečo :) Dakujem vopred . Krásny deň :)
tešíím sa :))
a na záver moja fotka :)