Life...

Welcome to my blog. I hope you enjoy it. I love fashion! It's my passion and I can not live without it! But in addition to fashion and photography , I love my family, friends and life! I love life! Because every day is different and unique. every day to become something else.I love change. Because change is life.

sobota 21. apríla 2012

I´m a dreamer....



Yeah , I´m dreamer . I believe in everything i do . Cause I love dreams , hopes and I never give up !

Helllou ;)


Ahojte ;) Viem že to nikto nečíta , ale je to jedno . Sú to moje najnovšie fotky . Už tkaé letnejšie . Ozaj ide konečne leto , tešíte sa ? Ja starššne !  S kamoškami ideme do chorvátska a budem fotiť a fotiť a fotiť a užívať si :)  Nemôžem sa dočkať :) Inak vy ktorí máte twitter tak si ma follownite :https://twitter.com/#!/RomiRomanaMalik , follownem späť ;) hope u like it ;)  

Last photoshoot ;)






S mojou kamoškou Viki sme boli už dávnejšie fotiť . Fotky sa celkom vydarili a máme ich strašne veľa , pridala som len zopár , hope you like ti ;)

Saturday & Foster the people :)

Sobotná náladička ;)

My obsession , my passion , my favourite ;) Zayn Malik , One Direction .











Zayn Malik & Niall  Horan = Ziall Horalik ;)   Milujem ich najviac na svete ;) Milujem všetkých z 1D , ale oni sú proste moja srdcovka . Zayn je môj budúci manžel . Ale on o tom ešte nevie . Že prečo ho milujem ? Lebo tak krásne oči,pery,vlas,hlas,postavu,štýl,zuby,smiech,hlas,výšky,ruky,zadok,pohľad a to všekot po kope som nevidela už tak dlho na žiadnom človekovi . Ked sa pozrie tým jeho pohľadom zastaví sa mi srdce . Ked sa usmeje , usmeje sa tiež . Ked počujem jeho vysoké tony mám zimomriavky . Má tne najkrajší a pre mňa ten najzaujímavejší hla aký som kedy počula . Ďalej sa mi na nom páči jeho povaha , že je taký skromný,citlivý, záhadný,mysteriózny ,  hanblivý,romantický a zábavný zároveň . Milujem jeho citáty , jeho verše . Nedokážem pochopiť ako to z neho môže výjsť . Ďalej milujem jeho kresby a tetovania . Milujem že ked spieva , spieva srdcom a vždy dá do toho všetko . Mám strašne dobré srdce a vždy ho budem milovať , aj keď viem že nikdy nebude môj . Verím v to že raz sa s ním stretnem , chytím ho za ruku , objímem ho a pozriem sa mu do očí . Viem že raz sa to stane , neviem kedy ale stane sa to .  Niall , to je moja druhá láska . Tak rozkošného človek s takým dokonalým humorom som ešte nevidela . Môj malý írsky blondiačik . Milujem jeho smiech a jeho bývalé krivé zúbky . Milujem jeho hlas . Je úžasný . Liam , ten milý,zodpovedný,starostlivý romantik . Je strašne zlatý a má nádherné oči . Má krásnu farbu hlasu a Danielle má fakt šťastie . Harry , milujem jeho kučierky a úsmev .  Aj ked je občas trochu perverzný , alebo niečo , aj tak ho strašne milujem . Louis , zabávač . Úžasný chalan so skvelým zmyslom pre humor . Je strašne vtipný . Má krásny úsmev a milujem ho . Ako  správna Directionerka milujem všetkých , ale predsa každá máme svojho miláčika , ten môj je Zayn . Viem že si to asi nikto neprečíta , ale je mi to 20 , keby niečo mám aj stránku o 1D -http://www.facebook.com/pages/ONEDIRECTION/240558106021761?ref=tn_tnmn  tak si ju môžte čeknúť ;)